Disclaimer

Projektowanie stron internetowych

Images: english-chimneypieceweb.co.uk

Disclaimer

 

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Privacy verklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Wij streven ernaar u dat ten allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via het internet verzamelen.

Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Het gebruik van cookies op deze website beperkt zich tot het verzamelen van statische informatie over het gebruik van de website, het aantal bezoekers, de website waar zij afkomstig van zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. Hiervoor wordt de dienst Google Analytics gebruikt. De resultaten worden door Bert Kerkhof Diervoerbenodigdheden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruikt. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleent. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spanen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Bert Kerkhof Diervoerbenodigdheden aanvaard geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op de website.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijk) niet-beschikbaarheid.

Auteursrecht en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij Bert Kerkhof Diervoerbenodigdheden of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Bert Kerkhof Diervoerbenodigdheden. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Bert Kerkhof Diervoerbenodigdheden.

Powered By OpenCart
BERT KERKHOF Uw Vogelspecialist © 2019